top of page
IMG-20221018-WA0001.jpg
Video Zone

Schuimwijn Maken

Lessen Mousserend

Al enkele jaren geef ik lessen over het maken van mousserende wijn aan verschillende onderwijsinstanties. Ik heb al lessen verzorgd voor de vzw Belgische wijnbouwers, de vzw Wijnbouwers Oost-West (WOW), de vzw Nationaal Agrarisch Centrum (NAC), de vzw Wijnbouwers de Lage Landen (WdLL), Syntra en de Provinciale Hogeschool Guvelingen. 

Daarbij gebruik ik eigen wijnen om het vinificatieproces te verduidelijken. Aan de hand van een proeverij krijgt de (toekomstige) wijnmaker een nog betere voeling met het product mousserende wijn.

Ook wijngilden kunnen bij mij terecht voor het boeken van voordrachten. Deze kunnen op maat worden gemaakt. Graag sta ik jullie bij bij de vinificaties van eigen wijnen.

Referenties: 

 

- "Hierbij nog eens mijn bedanking naar u toe voor de goede samenwerking! De cursisten als ook ik zijn positief over de lessen mousserende wijn (net zoals vorig jaar!)." Jonas Van De Voorde (organisator cursussen NAC)

Volgens de berichten van mijn vrouw Thea (Ik had haar de cursus cadeau gedaan) verloopt de cursus uiterst prettig. Niet alleen jouw deskundigheid maar ook jouw zeer prettige wijze van lesgeven maakt indruk! 

Een dik compliment uit Overasselt." Wim Marijnissen (organisator cursussen Wijnbouwers der Lage Landen)

  • White Facebook Icon

© 2016-2023 Koen Podevijn.

Domein Pot de Vin - hobbywijnbouw met passie

Niet gecommercialiseerd wegens onbetaalbaar lekker!

bottom of page