top of page
Zon-dag2015.jfif
Etiketten

Wijnmaken

Etiketten
ism de lokale artiest
-
Gerda Debyser

De Artiestentoer van 2022 was opnieuw een boeiende editie. Vele artiesten waren present. De kunst die me het meest aansprak was die van Gerda Debyser. Gerda was niet in de bloemenzaak Flower Lady op de markt in Tervuren toen ik passeerde maar het contact was snel gelegd. Enthousiasme kenmerkt haar.

Gerda Debyser (°1957) heeft West-Vlaamse roots, maar woont al haar leven lang in Tervuren. Reeds in haar jeugd vulde ze vele vrije uren met tekenen en schrijven. Omdat ze vindt dat je zelfs als moeke of als oma niet te oud bent om kinderdromen waar te maken, uit zich dat sinds 2005 in verrassende tentoonstellingen en schreef ze als jeugdauteur inmiddels enkele succesvolle boeken bij elkaar.  

Haar pure fijne potloodtekeningen geven veelal menselijke expressies weer, maar ze creëert evenzeer werken in aquarelkleuren of met pastelkrijtjes. Af en toe krijgen ze een leuk origineel extraatje, in het werk zelf of bij de inkadering.

gerdadebyser.be

IMG_7180.JPG
IMG_7190.JPG

Een heel aangename samenwerking begin 2023 heeft geleid tot vier super elegante kunstwerken. Om de werken tot volledige ontplooiing te laten komen werden alle gegevens van de wijn op het rugetiket geplaatst.

Afdrukken van de werken bekleden vier wijnen: vlnr 'Waltzing Mathilda' müller-thurgau 2022, 'Tango in red' crémant müller-thurgau, 'Passie' pinot gris 2022 en 'Pas de deux' pinot noir dornfelder 2020.

IMG_7187.JPG

© 2016-2023 Koen Podevijn.

Domein Pot de Vin - hobbywijnbouw met passie

Niet gecommercialiseerd wegens onbetaalbaar lekker!

  • White Facebook Icon
bottom of page